Tradisjonsmat

Jeg velger meg lam

Har dere spist rikelig med lam n i hst? Butikkene bugner over av alle variasjoner for tiden. Det er bare storkose seg, fylle mager, kjleskap og frysere med sunt kjtt! Gid vi hadde strre hus ...

R lever til frokost

20 - 30 gram r lever, en kopp med kraft og en skje med gelatin var min frokost idag. Sammen med en teskje fiskeleverolje og en dsj upasteurisert smrklatt fra Tidsporten. Hres helt corny ut - je...

Smr og ost fra Tidsporten i hus!

Hurra! Smaksfest og jubel med ny ladning smr og ost fra Tidsporten! Denne gangen har jeg bestillt 1 ost og 3 pakker smr. Smret er det aller beste jeg vet. Smaker nyyydelig krem, og Tine sitt ...

Matstreif

Jeg har vrt p Matstreif! En matfestival som arrangeres rlig, og i det siste har hatt tilholdssted ved Aker Brygge i Oslo. Man kan sammenligne Matstreif med et utvidet Bondens Marked, hvor nrmer...

Tradisjonsmatgrupper i Norge

Det er startet opp en ny facebookgruppe som heter Tradisjonsmat Oslo. S hvis du har interesser innen omrdet er du hjertelig velkommen i gruppen! Tradisjonsmatgruppene er et sted hvor vi deler hvo...

Bananas i Mathallen

For de av dere som bor i Oslo, vil jeg anbefale et besk i Mathallen denne helgen. I forbindelse med Samenes nasjonaldag, har Fjellvilt, Artic rein og vilt (ARV) og Stensaas Reinsdyrslakteri stand ...
gladerebarn

gladerebarn

42, Oslo

Velkommen til inspirasjon om barn og mat. Da jeg fikk barn nummer 3 bestemte jeg meg for at han skulle slippe babymat fra butikken, og heller f sunn hjemmelaget mat fra gode rvarer. Siden vi har allergi og matintoleranse i familien har det ogs vrt et poeng med mat som er mild for fordyelsen. Jeg har lett som en detektiv for finne ut HVORDAN. Kunnskapen jeg har tilegnet meg deler jeg gjerne! Nr det gjelder kostholdsretning er det etter hvert tradisjonsmat som ligger mitt hjerte nrmest. Jeg blir veldig glad for kommentarer p bloggen, og mailadressen er gladerebarn@gmail.com. Hilsen Kristine

Kategorier

Arkiv

hits