Tradisjonsmat

Jeg velger meg lam

Har dere spist rikelig med lam nå i høst? Butikkene bugner over av alle variasjoner for tiden. Det er bare å storkose seg, fylle mager, kjøleskap og frysere med sunt kjøtt! Gid vi hadde større hus ...

Rå lever til frokost

20 - 30 gram rå lever, en kopp med kraft og en skje med gelatin var min frokost idag. Sammen med en teskje fiskeleverolje og en dæsj upasteurisert smørklatt fra Tidsporten. Høres helt corny ut - je...

Smør og ost fra Tidsporten i hus!

Hurra! Smaksfest og jubel med ny ladning smør og ost fra Tidsporten! Denne gangen har jeg bestillt 1 ost og 3 pakker smør. Smøret er det aller beste jeg vet. Smaker nyyydelig krem, og Tine sitt ...

Matstreif

Jeg har vært på Matstreif! En matfestival som arrangeres årlig, og i det siste har hatt tilholdssted ved Aker Brygge i Oslo. Man kan sammenligne Matstreif med et utvidet Bondens Marked, hvor nærmer...

Tradisjonsmatgrupper i Norge

Det er startet opp en ny facebookgruppe som heter Tradisjonsmat Oslo. Så hvis du har interesser innen området er du hjertelig velkommen i gruppen! Tradisjonsmatgruppene er et sted hvor vi deler hvo...

Bananas i Mathallen

For de av dere som bor i Oslo, vil jeg anbefale et besøk i Mathallen denne helgen. I forbindelse med Samenes nasjonaldag, har Fjellvilt, Artic rein og vilt (ARV) og Stensaas Reinsdyrslakteri stand ...
gladerebarn

gladerebarn

42, Oslo

Velkommen til inspirasjon om barn og mat. Da jeg fikk barn nummer 3 bestemte jeg meg for at han skulle slippe babymat fra butikken, og heller få sunn hjemmelaget mat fra gode råvarer. Siden vi har allergi og matintoleranse i familien har det også vært et poeng med mat som er mild for fordøyelsen. Jeg har lett som en detektiv for å finne ut HVORDAN. Kunnskapen jeg har tilegnet meg deler jeg gjerne! Når det gjelder kostholdsretning er det etter hvert tradisjonsmat som ligger mitt hjerte nærmest. Jeg blir veldig glad for kommentarer på bloggen, og mailadressen er gladerebarn@gmail.com. Hilsen Kristine

Kategorier

Arkiv

hits