oktober 2013

App til matdagbok

Skriver du matdagbok? Har du noen gang ftt beskjed om at du br skrive ned hva du spiser for kunne forst sammenhengen mellom mat og diverse symptomer som magevondter, eksem, migrene, trtthet, ...

Jeg velger meg lam

Har dere spist rikelig med lam n i hst? Butikkene bugner over av alle variasjoner for tiden. Det er bare storkose seg, fylle mager, kjleskap og frysere med sunt kjtt! Gid vi hadde strre hus ...

Tips om giveaway

Har dere sett det er giveaway hos Familie og Helse? Slik kan du vre med i konkurransen: "Det er kjempeflott om noen kunne tenke seg gi tips til hvade gjr for f barna til spise sunt! Har ka...

Endelig leverpostei

Jeg har tenkt p det s lenge. At jeg burde svinge meg rundt og lage hjemmelaget leverpostei. Men det har dryet og dryet gitt. Det er noe med at man frst skal venne seg til tanken. S orientere ...

kjenne en birkter

Se her hva jeg fikk p dren i helgen: Hele 25 kg med kologisk uraffinert sukker! Prisen blir ca 25 kroner pr kg - i steden for den svimlende sum av 70 kroner som de tar i helsekostbutikken. Jeg h...

R lever til frokost

20 - 30 gram r lever, en kopp med kraft og en skje med gelatin var min frokost idag. Sammen med en teskje fiskeleverolje og en dsj upasteurisert smrklatt fra Tidsporten. Hres helt corny ut - je...
gladerebarn

gladerebarn

43, Oslo

Velkommen til inspirasjon om barn og mat. Da jeg fikk barn nummer 3 bestemte jeg meg for at han skulle slippe babymat fra butikken, og heller f sunn hjemmelaget mat fra gode rvarer. Siden vi har allergi og matintoleranse i familien har det ogs vrt et poeng med mat som er mild for fordyelsen. Jeg har lett som en detektiv for finne ut HVORDAN. Kunnskapen jeg har tilegnet meg deler jeg gjerne! Nr det gjelder kostholdsretning er det etter hvert tradisjonsmat som ligger mitt hjerte nrmest. Jeg blir veldig glad for kommentarer p bloggen, og mailadressen er gladerebarn@gmail.com. Hilsen Kristine

Kategorier

Arkiv

hits