oktober 2013

App til matdagbok

Skriver du matdagbok? Har du noen gang fått beskjed om at du bør skrive ned hva du spiser for å kunne forstå sammenhengen mellom mat og diverse symptomer som magevondter, eksem, migrene, trøtthet, ...

Jeg velger meg lam

Har dere spist rikelig med lam nå i høst? Butikkene bugner over av alle variasjoner for tiden. Det er bare å storkose seg, fylle mager, kjøleskap og frysere med sunt kjøtt! Gid vi hadde større hus ...

Tips om giveaway

Har dere sett det er giveaway hos Familie og Helse? Slik kan du være med i konkurransen: "Det er kjempeflott om noen kunne tenke seg å gi tips til hvade gjør for å få barna til å spise sunt! Har ka...

Endelig leverpostei

Jeg har tenkt på det så lenge. At jeg burde svinge meg rundt og lage hjemmelaget leverpostei. Men det har drøyet og drøyet gitt. Det er noe med at man først skal venne seg til tanken. Så orientere ...

Å kjenne en birøkter

Se her hva jeg fikk på døren i helgen: Hele 25 kg med økologisk uraffinert sukker! Prisen blir ca 25 kroner pr kg - i steden for den svimlende sum av 70 kroner som de tar i helsekostbutikken. Jeg h...

Rå lever til frokost

20 - 30 gram rå lever, en kopp med kraft og en skje med gelatin var min frokost idag. Sammen med en teskje fiskeleverolje og en dæsj upasteurisert smørklatt fra Tidsporten. Høres helt corny ut - je...
gladerebarn

gladerebarn

43, Oslo

Velkommen til inspirasjon om barn og mat. Da jeg fikk barn nummer 3 bestemte jeg meg for at han skulle slippe babymat fra butikken, og heller få sunn hjemmelaget mat fra gode råvarer. Siden vi har allergi og matintoleranse i familien har det også vært et poeng med mat som er mild for fordøyelsen. Jeg har lett som en detektiv for å finne ut HVORDAN. Kunnskapen jeg har tilegnet meg deler jeg gjerne! Når det gjelder kostholdsretning er det etter hvert tradisjonsmat som ligger mitt hjerte nærmest. Jeg blir veldig glad for kommentarer på bloggen, og mailadressen er gladerebarn@gmail.com. Hilsen Kristine

Kategorier

Arkiv

hits