februar 2013

Ny viten om probiotikatilskudd

Jeg snakket varmt om melkesyrebakterier for litt siden. Både fra mat/drikke og kosttilskudd. Nå har det kommet ny viten om probiotika/melkesyrebakterier i kosttilskudd. Det viser seg at bakteriesta...

Hjemmelaget ekte kefir

Jeg har fått noen forespørsler etter blogginnlegg om kefir. Så herved får du et praktisk innlegg, siden jeg allerede har utbrodert hvor gunstig det er med melkesyrebakterier / probiotika for god he...

Tradisjonsmatgrupper i Norge

Det er startet opp en ny facebookgruppe som heter Tradisjonsmat Oslo. Så hvis du har interesser innen området er du hjertelig velkommen i gruppen! Tradisjonsmatgruppene er et sted hvor vi deler hvo...

Kombucha-eddik

Jeg har lyst å vise dere litt bilder fra første gang jeg lagde kombucha-eddik. For det ble et fascinerende syn må jeg si - etter kombucha-satsen hadde stått i 2 måneder. Jeg brukte suppe-terrin, så...

Bananas i Mathallen

For de av dere som bor i Oslo, vil jeg anbefale et besøk i Mathallen denne helgen. I forbindelse med Samenes nasjonaldag, har Fjellvilt, Artic rein og vilt (ARV) og Stensaas Reinsdyrslakteri stand ...

Operasjon kokosolje!

Jepp! Det har stått på to-do-listen lenge. Og da mannen i huset kom for å spørre om hva slags krem det var lurt å smøre på tørr hud, ja DA fikk jeg endelig røven i gir. Kokosolje som hudkrem. Har l...
hits