Brød og boller

Gjærdeig MED ALT

Her er en av mine måter å smugle inn fett og proteiner i barnas mat på. De eldste vil ikke ha hjemmebakt brød, men synes rundstykker og pizzaboller er i orden. Jeg putter smør, egg og kraft inn i g...

Langtidshevet bolledeig

Hjemmebakte boller og skillingsboller smaker innmarigodt!Og hvorfor ikke langtidsheve dem, så vi får med oss noen bonus? Langtidsheving + eddik/myse i deigengjør blant annetatglutenmolekylet "klipp...

Langtidshevet hverdagsbrød

Å langtidsheve brød er en smart detalj å inkludere når man først er igang. For du oppnår en hel rekke medhelsefordeler.Å bløtlegge korn mer enn 8 timer, erfaktisk nødvendig for at vi skal kunne nyt...

Surdeigsbrød av spelt

Da minstemann skulle introduseres for brød, leste jeg flere steder at surdeigsbrød er mildere for fordøyelsen enn annet brød. Syrnet brød er mer energirikt, næringstett og lett å fordøye. Det utvik...

Speltbrød

Å servere hjemmebakt brød er en svært god ide. Brødet du kjøper i butikken er tilsatt ekstra mye gluten og ekstra mye gjær for at det skal heve raskt, være luftig og se bra ut. Industribakt brød få...
hits